woensdag 13 februari 2013

Heerlijke verrassings dag

Je hebt soms dagen die kleuren je leven, Gister was zo'n dag. Het opstaan ging eens een keer zonder moeite. 'S ochtends op het werk,stond er bij mijn computer een cadeautasje, dit super schattige uiltje zat erin, een lieve collega maakte hem voor me. Ook de post had leuk nieuws voor me een lief kaartje van mijn dinnetje. en mijn gewonnen giveaway van de blog kneutsel was gearriveerd, dochter heeft de wantjes al in gebruik. Even later zag ik dat ik een andere give away gewonnen had bij http://juffrouwx.blogspot.nl/. dus je begrijpt mijn dag kon niet meer stuk. vanochtend begon ook weer goed ik kreeg een doos merci, dus wie weet dat deze dag verder zal brengen? straks gezellig koffiedrinken. wordt vervolgd..........

5 opmerkingen:

 1. Leuk en nog eens leuk!
  Op je werk van een collega een cadeautasje krijgen is toch de max!
  Thuis dan nog al die verwennerij en
  ik kan het geloven dat je dag niet meer stuk kan! Liefs Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is nog eens genieten! :-) Wat een schattig uiltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Paulien, jij valt letterlijk en figuurlijk in de prijzen dezer dagen! Leuk als je zo'n schattig uiltje krijgt van een toffe collega en bovendien die mooie uilenwanten mocht ontvangen en alweer een give away gewonnen!!! En een doos merci erbovenop... je treft het echt wel!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super dag! Geniet ervan!
  Ik heb ook even op je blog rond gekeken. Leuke smiley ook! :-)
  Groetjes van Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk zo'n dag! En leuk om mijn wantjes hier nog even in gebruik terug te zien! Ik hoop dat je dochter er nog veel plezier aan zal beleven!

  Groetjes,
  Stefanie (kneutsel.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen