donderdag 3 januari 2013

wiegje van boterkuipje

Hoera een collega van mij is bevallen van een dochter, ze was 12 12 12 uitgerekend maar het werd een kerstkindje. Nu had mijn dochter ooit eens een wiegje van een boterkuipje gekregen, maar dat kon ik natuurlijk niet vinden dus heb ik op de laatste dag van vorig jaar uit mijn hoofd maar een beginnetje gemaakt, en de eerste dag van dit jaar afgemaakt. het is nog leuk gelukt ook al zeg ik het zelf.
een dekentje erin volgens het patroon van de colsjaal, morgen maar in de stad even een spuugdoekje en een klein poppetje kopen voor erin,deze is van mijn dochter
een speentje volgens het patroon van Carins Creaties voor aan de cadeau verpakking en een visje patroon van freubelweb.

8 opmerkingen:

 1. Die is leuk, ik was het nog nooit eerder tegengekomen. Dank je wel voor de lieve schaatsjes die je bij me gebracht hebt. Ze krijgen een mooi plekje. Nog een tip, misschien kun je je woordverificatie uitzetten. Nu moet je steeds als je een berichtje wilt achterlaten eerst een aantal letters en cijfers intypen. Dit kun je vinden bij instellingen en dan berichten, reacties.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je tip heb het ingesteld, hoop dat het nu beter gaat.
   groet Paulien

   Verwijderen
 2. o, wat leuk ik had vroeger ook zo;n botervlootje als poppenbedje ik denk door mijn oma gemaakt , misschien kan je me uitleggen hoe je het hebt gemaakt kan nog niet zo heel erg goed haken maar dit zou ik graag proberen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb je site effe bezocht en volgens mij haak je hartstikke goed!!! Maar als je wilt kan ik wel proberen om het op te schrijven.
   Groet Paulien

   Verwijderen
 3. Wat een leuk wiegje? Heb je het patroontje opgeschreven? En zou je het willen delen?
  Lijkt me leuk om eens te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://zwaantjecreatief.blogspot.nl/2013/05/patroon-van-mijn-wiegje.html

   DEZE LIJKT ER WEL EEN BEETJE OP MISSCHIEN KAN JE ER IETS MEE?

   Verwijderen