zondag 13 januari 2013

draad in de knoop, leuke post

ahhhhhhgggg. Waarom heb ik nu altijd knopen in de draad,geleerd om de wol van binnenuit te beginnen , maar helaas dan nog steeds knopen!! Gister kreeg ik Post, een erg leuk boekje over knutselen met servetten, heb het natuurlijk al even doorgebladerd en er staan leuke dingen in... Ik schrok alleen van de postzegel, duur grapje zoiets hoor!!! maar erg bedankt An valenteijn. Ze heeft volgens mij nog een boekje weg te geven dus kijk maar eens op haar site http://ikhaak.blogspot.be/2012/11/boekjes.html

4 opmerkingen:

 1. Veel plezier met je boekje.

  Ja schrok ook wel een beetje van die prijs, niet zo erg voor een keertje maar ik vraag me dan wel af hoe anderen dit doen met giveaways...

  Algemeen gezien vind ik het wel erg dat de post zo doorrekent, is toch al te gek, en dan vinden ze het raar dat mensen minder en minder van hun diensten gebruik maken hier.

  Ik heb inderdaad nog 1 boekje, ga zodadelijk eens mijn berichtje op m'n blog aanpassen want was dat helemaal vergeten te doen.

  En hihi, ik zit ook altijd in d eknoop hoor ;)

  Groetjes
  An

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via de weblog van Jeanne Brunnen kwam ik op jouw logje terecht. Weer een leuke om te gaan lezen (mits de tijd het toestaat). Ik ben zelf ook creatief, doe veel aan borduren en pergamano, maar momenteel weinig tijd door mijn werk.
  Succes met je weblog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klein foutje van mijn kant. Ik kwam via YvonneCreatief bij jouw weblog. Tja dat krijg je als je er zo veel bij moet houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn draad zit zelden in de knoop, begin wel altijd van buitenuit met een bol wol, maar leg hem in een emmertje of iets anders om af te rollen. Leuk boekje heb je gekregen!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen